Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1, 2312 SN Leiden
071 516 255

Homeopathie > Homeopathie Leiden

Homeopathie Leiden

Loopt u vast met uw klachten? Maakt u zich zorgen over uw kind? Wilt u, bijvoorbeeld door bijwerkingen, liever geen reguliere medicijnen blijven gebruiken? Gebruikt u graag natuurlijke middelen om te genezen?

Klassieke Homeopathie is een belangrijke en verantwoorde geneeskunde voor vele klachten en chronische ziekten.

Klachten komen niet uit de lucht vallen. Klachten ontwikkelen zich eerst vaak onbemerkt en later kunt u er eigenlijk niet meer omheen. Ze kunnen u zelfs belemmeren in het dagelijks functioneren. Deze klachten zijn altijd zijn het resultaat van wat er eerder in uw leven is gebeurd. Eerdere ziektes en omstandigheden spelen hierin, samen met wat u van uw (voor)ouders heeft geërfd, een belangrijke rol. Uw afweersysteem of zelfgenezend vermogen kan vanuit deze voedingsbodem geen adequaat herstel bieden. Op den duur wordt u dan ziek. Lees verder over Klassieke Homeopathie.

Alle consulten worden in principe op afspraak gemaakt. Bijna altijd vinden consulten plaats in onze praktijkruimte. De praktijkruimte is op de tweede verdieping van het gezondheidscentrum. Er is een lift aanwezig en het pand is rolstoel vriendelijk. Op verzoek is het overigens ook mogelijk bij u thuis te komen.

Homeopathie Leiden

Oosterkerkstraat 1
2312 SN Leiden

071 513 7940

verzaal@homeopathieleiden.nl

U vindt het gezondheidscentrum aan de Oosterkerkstraat 1 in Leiden