Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1, 2312 SN Leiden
071 516 255

Ergotherapie en handtherapie > Nora-mio

Nora-mio

Is de praktijk van Noortje van Kempen. Zij is ergotherapeut, handtherapeut en gipsverbandmeester. In of vanuit het Gezondheidscentrum Leiden geeft zij ergotherapie en handtherapie.

Ergotherapie

Door een handicap of het ouder worden, kan het lastig zijn om de gewone dagelijkse dingen te doen. Ergotherapie kan u hierbij helpen: tips krijgen, oefentherapie en/of advies over het aanvragen van hulpmiddelen, rolstoelen, scootmobielen, aanpassen van de woning, etc.

Handtherapie

Is een specialisatie binnen de ergotherapie. De behandeling kan bestaan uit: oefentherapie, spalktherapie, littekenbehandeling, trainen van handelingen, advies over het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Verwijzing

Voor ergotherapie en/of handtherapie heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts, arbo-arts of medisch specialist (directe toegankelijkheid Ergotherapie). Ergotherapie en handtherapie zijn opgenomen in het basispakket van de ziektekostenverzekeraar. Per kalenderjaar heeft u recht op tien uur therapie.

Afspraak

U kunt telefonisch of per e-mail een afspraak maken. Al naar gelang de vraagstelling vindt de afspraak plaats op het centrum of bij u thuis.

Nora-mio

Oosterkerkstraat 1
2312 SN Leiden

06 51 88 49 03

noortje@nora-mio.nl

U vindt het gezondheidscentrum aan de Oosterkerkstraat 1 in Leiden