Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1, 2312 SN Leiden
071 516 255

Diëtistenpraktijk > Diëtistenpraktijk Goldsmith

Diëtistenpraktijk Goldsmith

Er zijn meerdere situaties waarbij de diëtist ondersteuning kan bieden. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat u twijfelt of u (of een naaste) goed eet. Soms geven testen aanleiding om het voedingspatroon te checken. In andere gevallen spelen er klachten die een relatie kunnen hebben met voeding. De diëtist brengt voedings- en leefgewoonten in kaart en geeft uitleg over de mogelijke relatie met klachten.

U zult merken dat er tijdens de begeleiding veel aandacht is voor uw eigen inbreng. Onze filosofie is dat een dieet vooral bij iemands unieke situatie moet passen.

Onze diëtistenpraktijk werkt graag samen met verschillende zorgverleners zoals de praktijkondersteuner, huisarts, de psycholoog, de logopedist en fysiotherapeut.

Twijfelt u of uw vraag thuishoort bij de diëtist? Bel of mail voor meer informatie gerust naar onze praktijk.

Spreekuren

Op maandag t/m vrijdag houden wij tijdens kantooruren spreekuren. Voor wie ons liever ’s avonds bezoekt, houden wij op woensdagavond spreekuur. Mensen die ons niet kunnen bezoeken, bezoeken wij aan huis.

Afspraak maken

Wij houden op twee locaties spreekuur, Oosterkerkstraat en Doezastraat. Een afspraak maken kan eenvoudig per mail of telefoon. Wilt u meer informatie? Bel/mail gerust of bezoek onze website.

Diëtistenpraktijk Goldsmith

Oosterkerkstraat 1
2312 SN Leiden

06 13044123

info@dietistengoldsmith.nl

U vindt het gezondheidscentrum aan de Oosterkerkstraat 1 in Leiden