Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1, 2312 SN Leiden
071 516 255

Apotheek > Haven Apotheek

Haven Apotheek

Het team van de Haven Apotheek staat altijd met een glimlach voor u klaar. U kunt niet enkel bij ons terecht om uw recept op te halen, maar ook voor uitgebreid advies over uw medicatie, hulpmiddelen en/of handverkoopartikelen. De apotheek voorziet u vanzelfsprekend van medicatie, maar daarnaast stellen wij ook hoge eisen aan medicatiebewaking en zorgen wij in samenwerking met de huisartsen en andere zorgverleners voor de best mogelijke behandeling. Wij denken graag met u mee.

Daarnaast voeren wij jaarlijks verschillende projecten uit met als doel om u van de best mogelijke zorg te voorzien. Voorbeelden hiervan zijn diabetesmetercontroledag, medicatiebeoordelingen, etc. Wij zijn HKZ gecertificeerd en zorgen ervoor dat wij altijd aan de actuele eisen voldoen.

Door ons track&trace-systeem kunt u uw recept in de apotheek volgen. Indien
gewenst, kunt u emails ontvangen over waar uw recept zich in het desbetreffende proces bevindt. Hierdoor kunt u langskomen wanneer het klaar is en hoeft u niet lang te wachten.

Door onze samenwerking met andere apotheken in Leiden, met name binnen de maatschap van Apothekersgroep Leiden (www.agleiden.nl), kunnen wij u altijd naar onze collega's doorverwijzen mochten wij u niet verder kunnen helpen.

Graag tot ziens!

Haven Apotheek

Openingstijden: 8:00-17:30 uur

Haven Apotheek

Oosterkerkstraat 1
2312 SN Leiden

071 522 6085

info@haven-apotheek.nl

U vindt het gezondheidscentrum aan de Oosterkerkstraat 1 in Leiden